Apartmán v přízemí

Apartmán se samostatnou ložnicí (dvě samostatná, pevná lůžka) a obývacím pokojem jehož součástí je plně vybavená kuchyně, jídelní stůl, pohodlná rozkládací pohovka a televizor.  Apartmán má samostatné sociální zařízení s wc a sprchovým koutem. Francouzským oknem projdete přímo na terasu.

Apartmán v patře

Apartmán se samostatnou ložnicí (dvě samostatná, pevná lůžka) a obývacím pokojem jehož součástí je plně vybavená kuchyně, jídelní stůl, pohodlná rozkládací pohovka a televizor.  Apartmán má samostatné sociální zařízení s wc a sprchovým koutem. Francouzské okno vede na balkón s výhledem do zdejší přírody.

Dvojlůžkový pokoj

Přízemní  dvulůžkové pokoje s jednou ložnicí, dvěma samostatnými pevnými lůžky, TV, miniledničkou a rychlovarnou konvicí.  Součástí pokoje je samostatné sociální zařízení se sprchovým koutem a wc.

Vaši psí mazlíčci jsou vítáni, avšak berte na vědomí, že ubytování je součástí obory plné zvěře.

Glamping pod širým nebem pro dvě osoby

Užijte si přírodu plnými doušky! Venkovní spaní pod širým nebem s výhledem do krásné přírody s dominantou zříceniny hradu Ralsko.
Můžete zůstat spát pod střechou nebo díky pojízdé posteli vyjet přímo pod širé nebe a pozorovat hvězdy přímo z peřin.

Pokud si to budete přát, můžeme Váš zážitek obohatit o lahev prosecca, snídaňový koš s donáškou či připravené grilování.

Více informací na  info@ apartmanyralsko.cz